Gemeente Boxtel


Voorbereidingsbesluit Corpus 2

Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan Corpus 2

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 22 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat de gemeenteraad van Boxtel in de vergadering van 15 december 2005 heeft besloten te verklaren dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Corpus 2. Het besluit is nodig in verband met een vrijstellingsprocedure ex artikel 19, 1ste lid, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening om de huidige bestemming te veranderen in een woonbestemming. Op basis hiervan kan de aanbouw worden verbouwd tot twee woonruimten. Het gebied waarop dit voorbereidingsbesluit betrekking heeft, staat aangegeven op de bij het raadsbesluit behorende tekening. Het raadsbesluit treedt in werking op de dag na de afkondiging.

Inzage

Met ingang van 30 december 2005 ligt het besluit voor iedereen ter inzage in de leeskamer van het gemeentehuis, ingang Markt. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 9.00 tot 12.30 uur. Wie niet in de gelegenheid is om tijdens de openingsuren kennis te nemen van de stukken, kan telefonisch met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling een afspraak maken, (0411)-655835 op dinsdag, woensdagmorgen en op donderdagmorgen.

Bezwaar

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen 6 weken na de dag, waarop het besluit is bekendgemaakt, bij de gemeenteraad van Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Box-tel bezwaar aantekenen. Zij die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen desgewenst aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank, Leeghwaterlaan 8, 5223 BA 's-Hertogenbosch, schriftelijk verzoeken de werking van het voorbereidingsbesluit te schorsen of een voorlopige voorziening te treffen.