Gemeente Krimpen aan den IJssel


Reageren op plannen N210 tijdens inspraakavonden

De provincie Zuid-Holland is bezig met de voorbereidingen van een nieuwe N 210. Hiervoor lopen in drie betrokken gemeenten, Krimpen aan den IJssel, Bergambacht en Nederlek twee procedures: een om te komen tot een Milieu Effect Rapport (MER) en een procedure voor een nieuw bestemmingsplan. Het concept-MER en het voorontwerp bestemmingsplan zijn door de gemeenteraden vrijgegeven. Dit betekent dat u als bewoner of belanghebbende vanaf 2 januari gedurende ze weken op beide stukken kunt reageren.

Beide stukken liggen vanaf maandag 2 januari tot en met 10 februari 2006 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis van de drie gemeenten. U kunt de plannen op werkdagen inzien gedurende de openingstijden van het gemeentehuis. Daarnaast organiseert iedere gemeente een inspraakavond waar u de plannen kun bekijken.

Inspraakreactie geven?

Gedurende de inzageperiode van zes weken kan iedereen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek een inspraakreactie indienen op het voorontwerp bestemmingsplan of het concept-MER.

U kunt schriftelijk een reactie sturen, gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek, Postbus 2503, 2940 AA Lekkerkerk.

Het beantwoorden van de reacties wordt door de gemeente Nederlek gecoördineerd namens de gemeenten Krimpen aan den IJssel en Bergambacht.

Daarnaast wordt er door iedere gemeente een inspraakavond georganiseerd. U kunt ook tijdens de inspraakavond uw inspraakreactie geven op een daar aanwezig formulier.

De inspraakavonden worden gehouden op:


- 12 januari in Krimpen aan den IJssel (locatie: raadhuis, Raadhuisplein 2, Krimpen aan den IJssel, aanvang: 20.00 uur )


- 16 januari in Nederlek (locatie: raadszaal gemeentehuis, Burg. van de Willigenstraat 58, Lekkerkerk, aanvang: 20.00 uur)


- 19 januari in Bergambacht (locatie: gebouw De Schakel, Schoolstraat 24, Bergambacht, aanvang: 20.00 uur)

Iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie over de N 210 of wilt u de rapporten bekijken, ga dan naar de website www.N210.nl.

Krimpen aan den IJssel