Gemeente Haaksbergen

Informatie gemeentegids op internet
Burgemeester Loohuis krijgt uitleg van de heren E. van der Woude (Hassink Drukkers) en H. Kok (Pagelink) over Gemeentekompas. De informatie van de gemeentegids van Haaksbergen staat nu ook op internet. Op 20 december is de digitale versie van de gids onder de naam 'Gemeentekompas Haaksbergen' in gebruik genomen. Via een speciale link op de gemeentelijke website komt men op deze site, waar men allerlei adressen en andere gegevens kan vinden van verenigingen, instellingen en bedrijven.
Verenigingen, instellingen en bedrijven kunnen voortaan zelf hun gegevens op het Gemeentekompas via internet wijzigen of aanvullen. Dezelfde gegevens worden later weer gebruikt bij het drukken van de nieuwe editie van de 'papieren' gemeentegids die in de toekomst ook Gemeentekompas gaat heten.
Gemeentekompas is een initiatief van Hassink Drukkers uit Haaksbergen (de uitgever van de gemeentegids) en Pagelink Interactives uit Hengelo.

Gemeentekompas Haaksbergen kan worden gebruikt als een plaatselijke 'Haaksbergse zoekmachine' en is voor inwoners dus goed om te gebruiken als startpagina op de computer.