Fujifilm


Op Vakantiebeurs 2006 is Fujifilm te vinden in het Fotopaviljoen, Hal 1 stand 01.B022.Op de stand kunt u kennis maken met alle Fujifilm digitale camera's die voorzien zijn van de revolutionaire "Real Photo Technology". Naast het huidige assortiment zijn ook de nieuwe Fujifilm FinePix F11 en de FinePix Z2 te bewonderen. Deze laatste camera kan draadloos printen naar de portable Fujifilm MP-100 printer. In het Fotopaviljoen kunt u op de Fujifilmstand niet alleen de camera's bewonderen maar hoort u ook vele handige fototips. Na het fotograferen tijdens de vakantie volgt natuurlijk het afdrukken om alle bijzondere momenten met anderen te delen. Op de Fujifilmstand staat het nieuwste Fujifilm Order-it digitale intakestation met ingebouwde professionele printer. De foto's die daar uit komen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en zullen u nog veel kijkplezier opleveren.

Voor de bezoekers van het Fotopaviljoen heeft Fujifilm nog een leuke attentie.

Iedere bezoeker van de Fujifilm stand krijgt een waardebon mee voor een boek vol tips over digitale (reis)fotografie. Als deze bon, tezamen met de registratiekaart van de nieuw aangeschafte FinePix camera, opgestuurd wordt naar Fujifilm Nederland dan ontvangen zij gratis dit leuke en leerzame boek. (Meer informatie over dit boek en de actie zal hier bekend gemaakt worden net voor de beurs.)

Aan de hand van 250 vakantiefoto's leert u hoe de camera het best gebruikt kan worden. Het boek sluit zeer goed aan bij de "Real Photo Technology" Fujifilm daar aangeraden wordt om vooral veel opnamen zonder flits te maken. En fraaie foto's zonder flits is juist het kenmerk van de "Real Photo Technology" FinePix camera's. Zelf foto's gemaakt bij ISO 800 of 1600 geven nog een fraaie afdruk!

Kom dus naar de vakantiebeurs en ervaar zelf wat onze camera's voor u kunnen betekenen!

Voor meer info over de "Real Photo Technology" zie:
* www.fujifilm.nl/rpt