Gemeente Rotterdam

Politiek ver van uw bed?

Politiek ver van uw bed? Kom eens langs bij een vergadering van de gemeenteraad. In de gemeenteraad worden alle mogelijke onderwerpen behandeld die u als inwoner van Rotterdam direct aangaan. Dat kan gaan over de herinrichting van uw wijk, of bijvoorbeeld nieuw jeugdbeleid. Als gast van de raad krijgt u voor aanvang van de gemeenteraadsvergadering uitleg over onder andere het dagelijks werk van de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders. Ook wordt kort ingegaan op de agenda van de vergadering. Tijdens de vergadering krijgt u uitleg over het debat in de raad, de politieke partijen en het spel tussen college en gemeenteraad. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Gast van de raad sluit af met een rondleiding door het stadhuis.

Wilt u weten wat u precies gaat doen als "Gast van de Raad"? Klik dan hier voor een programma.

Meer informatie
Wilt u een keer gast van de raad zijn? Neem dan contact op met de griffie, telefoon 010 - 417 3400, e-mail info@griffie.rotterdam.nl. U kunt zich opgeven voor een kijkje achter de schermen op

19 januari of 16 februari 2006

De bijeenkomst begint om 13.00 en duurt tot 16.30 uur. Het minimum aantal deelnemers is acht personen, het maximum aantal twaalf. Voorkennis is niet nodig, deelname is gratis.

Contact met uw gemeenteraad
Er zijn verschillende manieren om meer te weten te komen over de gemeentepolitiek of om in contact te komen met de gemeenteraad. Kijk voor de mogelijkheden op "contact met uw gemeenteraad" elders op deze site.

[s?rotterdam.Openbaar_60327.OTAP_RDM Content
ite_250003.Griffie_2050902.Nieuwsbericht_2050906.Wilt u ook een keer _2065342]