Gemeente Veendam


Uw browser ondersteunt geen JavaScript!

a8cdac.jpg VIB Groningen naar Bedrijvenpark de Gouden Driehoek

Publicatiedatum: 28 december 2005

VIB Groningen naar Bedrijvenpark de Gouden Driehoek

VIB Groningen gaat zich vestigen op Bedrijvenpark de Gouden Driehoek te Zuidbroek. Bij de keuze voor deze locatie hebben de ligging aan de A7 en de goede bereikbaarheid voor de klanten en het personeel de doorslag gegeven. Het bedrijf is momenteel gevestigd in Kolham. In het voorjaar van 2006 zal met de bouw van het nieuwe bedrijfsgebouw worden begonnen.

De Verenigde Installateurs Bedrijven Groningen BV (nu VIB Groningen) is eind jaren 70 in de stad Groningen ontstaan voor de aanleg van de kabeltelevisie. Inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gecertificeerd waarborginstallateur voor elektrotechnische installaties.

De onderneming biedt klanten een breed scala aan installatiewerkzaamheden. Daarbij staan de wensen van de opdrachtgever centraal en heeft VIB Groningen kwaliteitszorg hoog in het vaandel. VIB Groningen is gespecialiseerd in bekabelingsystemen zoals CAI en glasvezeltechniek. Het bedrijf houdt zich ook bezig met de aanleg van onder andere civieltechnische werken, data- en computernetwerken en video- en bewakingssystemen. Tevens beschikt VIB Groningen over een 24-uurs servicedienst voor bedrijven en instellingen. De begrippen kennis en vakmanschap zijn synoniem aan VIB Groningen.

VIB Groningen is actief in heel Noord Nederland en heeft 25 personeelsleden.