Gemeente Pekela


Verleende vrijstelling van het bestemmingsplan

Het college van burgemeester en wethouders maken bekend dat zij vrijstelling ex artikel 19 lid 3 WRO verleend hebben aan


· G. Kupers, Ds. S. Tjadensstraat C114 te Nieuwe Pekela voor het gebruiken van een deel van de woning voor een pedicurepraktijk aan huis op voornoemd perceel.

Gedurende zes weken na verzenddatum van het besluit kan een belanghebbende een beroepschrift bij de Arrondissementsrechtbank Groningen over het besluit indienen. Uw beroepschrift dient u te sturen naar: de Arrondissementsrechtbank Groningen, sector bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Hangende de beroepschriftenprocedure kunt u, indien onverwijlde spoed dat vereist, tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de president van de Arrondissementsrechtbank Groningen. Het verschuldigde griffierecht voor het indienen van het beroepschrift of een voorlopige voorziening bedraagt 109,=.

De stukken liggen vanaf 22 december 2005 gedurende zes weken elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag ook van 14.00 tot 16.00 uur ter inzage op het gemeentehuis te Oude Pekela.

Nadere informatie kan verkregen worden bij de sector Grondgebiedzaken.

Pekela, 21 december 2005
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela

M. Schollema, burgemeester

A. Blinde, secretaris