Gemeente Pekela


INGEKOMEN AANVRAGEN BOUWVERGUNNING

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 41 der woningwet bekend dat de volgende aanvragen om bouwvergunning zijn ingekomen:

Omschrijving bouwwerk

Adres

Plaats

Veranderen kozijnen
Uitvoeren onderhoudswerk-
zaamheden
Bouwen 12 woningen Wedderweg 167

A. Westersstraat A 25
Rozen- Beuken- en Meidoornlaan Oude Pekela

Nieuwe Pekela

Nieuwe Pekela


1. De aanvragen bouwvergunning worden gepubliceerd om belanghebbenden vroegtijdig op de hoogte te stellen. Het inbrengen van bezwaren is op dit moment niet mogelijk. Indien de bouwvergunningen zullen worden verleend zal daarvan publicatie plaatsvinden. Vermelde aanvragen kunnen worden ingezien op de sector Grondgebiedszaken, en wel op ma t/m vr van 9.00-12.00 uur en do 14.00-16.00 uur.


2. De toetsing van bouwplannen aan redelijke eisen van welstand is openbaar.
De agenda's voor de vergaderingen van de welstandscommissie te Groningen en de lijst met plannen, die op het gemeentehuis worden behandeld door de rayonarchitect, worden bekend gemaakt op het gemeentelijk publicatiebord.
Indien u specifiek de behandeling van één of meer van bovenstaande bouwplannen bij wilt wonen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de sector Grondgebiedszaken, de heer Schutte en/of de heer Oost, tel.
0597 - 617 595, om informatie te krijgen over tijd en plaats van de behandeling.

VERLEENDE BOUWVERGUNNINGEN
De volgende bouwvergunningen zijn afgegeven:

Vernieuwen kozijnen
Veranderen kozijnen
Bouwen 28 huurappartementen (fase 2) Raadhuislaan 20 Wedderweg 167

Burg. Borgesiuslaan 2 t/m 56 Oude Pekela
Oude Pekela

Oude Pekela

Degene die rechtstreeks in zijn belang is getroffen kan tegen bovengenoemd besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na verzending van het besluit een gemotiveerd en gedagtekend bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela, Postbus 20.000, 9665 ZM Oude Pekela. Hangende de bezwaarschriftenprocedure kunt u, indien onverwijlde spoed dat vereist, tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de president van de Arrondissementsrechtbank Groningen, sector bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het verschuldigde griffierecht bedraagt 109,--.