Landstede


Studenten Landstede maken introductiefilm

Biddinghuizen/Zwolle Vlak voor de Kerstvakantie presenteerden twee studenten van de opleiding Vormgeving & Entertainment in Zwolle hun product officieel aan de opdrachtgever. Vol trots vertelden ze hoe zij hun opdracht hebben aangepakt; het maken van een introductiefilm voor nieuwe medewerkers over het attractiepark Walibi World in Biddinghuizen.

In juli van dit jaar namen de studenten Jeffrey Alfink en Hans van Arken de opdracht aan van de afdeling Human Resource van het attractiepark Walibi World in Biddinghuizen. Walibi constateerde dat ze veel beelden hebben van bezoekers van het park, maar dat er eigenlijk heel weinig beelden waren van hun eigen medewerkers. En juist dat is zinvol voor de introductie van nieuwe medewerkers. Er moest een film gemaakt worden waarin nieuwe medewerkers binnen twintig minuten kunnen kennismaken met Walibi.

Twee studenten van de opleiding Vormgeving & Entertainment van Landstede in Zwolle gingen hiermee vanaf juli aan de slag. Ze hebben meerdere dagen op het park rondgelopen om opnames te maken en overnachtten in het bijbehorende bungalowpark. In september zijn ze begonnen met de montage van de film. Gisteren overhandigden de beide studenten de dvd met de film aan HR-manager van Walibi, Kees-Jan Willeboordse.

Samenwerking Landstede en Walibi is Landstede Ondernemend Landstede Ondernemend is de verzamelnaam voor een groot, bijzonder gevarieerd aantal competentiegerichte onderwijsvormen die de onderwijsinstelling biedt. Studenten doen praktijkervaring op in door Landstede opgezette ondernemingen, in projectteams en bij samenwerkingspartners.

Meer informatie over Landstede Ondernemend
Meer informatie over Walibi World