Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

30 december 2005

Lochem - aanrijding met letsel

Gisterochtend (29/12) vond op de Barchemseweg in Lochem een aanrijding plaats waarbij een 47-jarige vrouw uit Hengelo (Ov.) lichtgewond raakte. Het slachtoffer reed vanuit Lochem richting Barchem, toen zij ter hoogte van het informatiebord op de weg keerde om het bord raad te plegen. Zij minderde snelheid, gaf richting aan een stuurde naar links. Op dat moment was de achter haar rijdende bestuurster, een 41 jarige vrouw uit Zwolle, haar net aan het inhalen waardoor de botsing ontstond.

Voorst - aanrijding met ree

Gistermiddag (29/12) rond 16.00 uur reed een 36 jarige man uit Voorst over de Deventerweg toen, ter hoogte van de Zandstraat, plotseling twee reeën de weg overstaken. De automobilist kon één ree ontwijken, maar botste frontaal op de andere ree. Het dier was op slag dood, de auto raakte beschadigd.

Twello - woninginbraak

Bij een woning aan de Oude Binnenweg in Twello is gisterochtend (29/12) tussen 8.15 en 8.30 uur ingebroken. De bewoners waren op dat moment thuis en bevonden zich boven in de woning. De achterdeur was open en vermoedelijk is de inbreker zo binnengekomen. Divers audioapparatuur, fotocamera's en kleding is weggenomen.

Empe - inbraak in manege

In de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 december is ingebroken in een manege aan de Breestraat in Empe. De inbreker is vermoedelijk via de nooduitgangdeur binnengekomen. Ontvreemd zijn audio / videoapparatuur, geld, drank, telefoon.en snoep.

--Einde berichten---

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting: Anton de Ronde 055 - 548 60 52 Bert Top 055 - 548 60 58 ---- --