Provincie Zeeland



Aanpak fietspad Potjes-Sluis

Op 20 december organiseert de provincie Zeeland een informatieavond over de aanpak van het fietspad Potjes-Sluis in de voormalige raadszaal van het Belfort te Sluis. Het bestaande tegelfietspad tussen de Braamdijk en de bebouwde kom van Sluis wordt een asfaltfietspad met een bredere tussenberm en er komt een nieuwe fietsbrug. De hoofdrijbaan krijgt een nieuwe belijning.

De aanpak van het fietspad en omgeving gebeurt in het kader van het project Duurzaam Veilig West Zeeuws Vlaanderen. Ook de aansluitingen van de Oude Zeedijk, de Braamdijk en de Kokersweg worden veiliger. Het uitgewerkte plan is vanaf 10 december te vinden op de website van de provincie Zeeland,
www.zeeland.nl/nieuws/werkzaamheden/duurzaam_veilig .

Informatieavond

Het verbeteringsplan van het fietspad Potjes-Sluis is eerder gepresenteerd in februari. Inmiddels zijn de plannen verder uitgewerkt en de benodigde gronden aangekocht. Belangstellenden zijn van harte welkom op 20 december a.s. van 19.30 tot 21.30 uur in de voormalige raadszaal van het Belfort in Sluis. Om 20.00 uur licht mr. drs. A.J.G. Poppelaars, gedeputeerde Verkeer het plan toe.

Ingrid de Kubber, telefoon 0118-631824,19 december 2005, nr. 185.