Politie Zuid-Holland-Zuid

30/12 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Dordrecht, 30-12-2005 o persberichten district II AANHOUDINGEN GEWELDSZAAK

SLIEDRECHT De politie heeft op donderdagochtend 29 december twee Sliedrechtse broers van 22 en 23 jaar aangehouden toen zij zich kwamen melden op het politiebureau aan de Rijnstraat te Sliedrecht. Zij worden verdacht van mishandeling van een 24-jarige jongeman uit diezelfde plaats op eerste Kerstdag aan de Simon Stevinstraat te Sliedrecht. De 24-jarige liep daarbij diverse hoofdwonden op en moest een nacht in het ziekenhuis verblijven.

GELD GESTOLEN

LEERBROEK- Op donderdag 29 december hebben onbekenden geld weggenomen bij een winkel aan de Raadhuisstraat. De eigenaar ontdekte begin van de avond dat er geld weg was uit het geldkistje in het kantoor. Het gaat om een bedrag van zon 950 euro. De eigenaar heeft aangifte van diefstal gedaan.

DRONKEN MAN AANGEHOUDENPAPENDRECHT- De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 30 december een 35-jarige man uit Papendrecht aangehouden. De dronken man zorgde voor overlast aan de Korenbloemstraat. Hij had een 46-jarige vrouw in haar woning lastig gevallen. De vrouw heeft hiervan aangifte gedaan. In de politiebus weigerde de man zijn naam op te geven. Hij werd erg boos en begon te schreeuwen. Tevens trapte hij naar één van de politieagenten. De agenten hebben de verdachte meegenomen naar het politiebureau. De man is h