Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda vrijdag 30 december

BREDA, 30 december 2005

Winkelpersoneel houdt dief aan

BREDA: Personeel van een winkel aan de Ginnekenstraat hield op donderdagmiddag 29 december een man aan. De man probeerde met een televisie de winkel te verlaten. De politie nam de 39-jarige man uit Eindhoven mee naar het politiebureau. Tijdens verhoor gaf de verdachte de diefstal toe. Hij is met een dagvaarding in vrijheid gesteld.

Politie onderzoekt woninginbraak

PRINSENBEEK: Op donderdagmiddag 29 december is er ingebroken in een woning aan de Vijverstraat. Aan de achterzijde van de woning is met behulp van de Bulgaarse methode een deur geopend. De gehele woning is doorzocht en er zijn onder andere een stofzuiger en een computer ontvreemd. De politie heeft aangifte opgenomen van de bewoner en stelt een buurt-en een sporenonderzoek in.

Politie onderzoekt inbraak in winkel

ETTEN-LEUR: In de nacht van donderdag 9 december op vrijdag 30 december is er ingebroken in een winkelpand aan het Trivium. De daders maakten gaten in het dak en een muur. Voor zover bekend is er niets weggenomen. De politie heeft aangifte opgenomen van inbraak en stelt een sporenonderzoek in.

Rustige horecanacht

BREDA: De politie spreekt van een rustige horecanacht. In de nacht van 28 december op 29 december zijn er geen aanhoudingen verricht in de binnenstad. Er is 1 bekeuring uitgedeeld voor wildplassen. Er zijn 11 bekeuringen uitgeschreven voor fout parkeren.

Politie houdt man aan voor diefstal

BREDA: De politie hield op vrijdag 30 december een 46-jarige Bredanaar aan. Even tevoren kwam er een melding binnen dat een onbekende man een greep in de kassa had gedaan in een winkel in winkelcentrum De Burcht. De politie ging op zoek naar de man en trof hem aan op De Blauwe Kei. Hij is aangehouden en bekende. Bij fouillering werden twee messen aangetroffen in de kleding van de verdachte. Deze zijn in beslag genomen.

Auteur: Inge Rijgersberg