Oldelft benelux



---

Oldelft Benelux breidt haar activiteiten uit naar de Belgische markt

Veenendaal, 29 december, 2005 - Delft Diagnostic Imaging maakt bekend dat Oldelft Benelux B.V., leverancier van apparatuur voor medische beeldvorming, haar activiteiten per 1 januari 2006 uitbreidt naar de Belgische markt. Om de Belgische klanten optimaal te kunnen ondersteunen is er een kantoor geopend in Wommelgem. Inmiddels zijn er Belgische medewerkers aangenomen die veel ervaring hebben in de Belgische medische markt.

Oldelft Benelux zal onder andere de DR detectors van Canon, de C-bogen van Ziehm, de CR van Konica Minolta en de PACS software van Rogan-Delft vertegenwoordigen in België.

"De Belgische ziekenhuizen kan je niet vanuit Delft behartigen," zegt Guido Geerts, directeur van Delft Diagnostic Imaging. "Wij hebben veel vertrouwen in het succes van Canon en Ziehm op de Belgische markt, waardoor wij meteen een volledige operationeel Belgisch kantoor hebben kunnen openen."
Profiel Delft Diagnostic Imaging
Delft Diagnostic Imaging is gespecialiseerd in innovatieve medische PACS software oplossingen, direct digital imaging systemen en system integration en service voor een gevarieerde portfolio aan op maat gemaakte oplossingen voor radiologie afdelingen.

Rogan-Delft, http://www.rogan-delft.com/, ontwikkelt en levert geavanceerde PACS software gebaseerd op het ongeëvenaarde On-Line Access (XS) concept. Rogan-Delft wordt beschouwd als de grote innovator op het gebied van state-of-the-art PACS oplossingen.

Oldelft Benelux, onderdeel van Delft Diagnostic Imaging is de System Integrator en Service Provider gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra.

Oldelft Benelux is een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke maatwerk oplossing te bieden.

Voor nadere informatie:
Dhr. Guido Geerts
tel.: 0318-583 160
email: ggeerts@delftdi.com

Copyright © 2005 Oldelft Benelux All rights reserved.

e-mail this page print this page