Politie Zeeland


---

Z-7692-2005 Inbraak in voormalig schoolgebouw
In een voormalig schoolgebouw in de Van der Peijlstraat in Terneuzen werd in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken.
Van het gebouw, waarin momenteel de Stichting Voedselbank is gevestigd, werd een ruit geforceerd. Er werden voedelpakketten geopend en vernield. Het schadebedrag is onbekend.

O-7693-2005 Auto in de sloot
Op de kruising Lokkersweg / Kakkersweelweg in Kerkwerve belandde vrijdag omstreeks 07.05 uur een 39-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland met zijn auto in de sloot.
Hij reed over de Lokkersweg en wlde rechtsaf slaan. Door de sneeuw raakte hij in de linkerberm en belandde in de sloot. De auto raakte beschadigd.

W-7694-2005 Inbraak in auto
Vrijdag tussen 06.15 en 06.30 uur werd in de Kanariesprenk in Vlissingen een personenauto opengebroken.
Een omwonende zag twee personen in de auto van zijn buurman zitten. Toen hij hen aansprak, liepen ze weg. Uit de auto werd werden het radiofrontje en een portemonnee met persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's gestolen.

O-7695-2005 Eenzijdig ongeval
Op de Abbekindersezandweg in Kloetinge vond vrijdag om 09.25 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 54-jarige automobilist uit Kapelle reed over de Abbekindersezandweg in de richting van Goes. Door het gladde wegdek verloor hij de controle over zijn voertuig en belandde in de sloot. Zijn auto raakte beschadigd.

W-7696-2005 Diefstal snorfiets
In de nacht van donderdag op vrijdag werd in de Kasteelstraat in Vlissingen een snorfiets gestolen.
Het betreft een zilverkleurige Peugeot Vivacity XRaxe met verzekeringsplaatje
ZHW 789. De waarde is niet bekend.

W-7697-2005 Auto tegen paaltje door gladheid
In de Prins Hendrikstraat in Middelburg botste vrijdag om 11.35 uur een 27-jarige Middelburgse automobilist tegen een paaltje.
Door de gladheid schoof hij met zijn auto naar de stoep waar het paaltje stond. De auto raakte beschadigd.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland