Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Achtste E.G.M. Indoor - Mencompetitie van start in Geldrop

24/12/2005

Geldrop, 24 december 2005
Op 26 december, 29 januari, 12 februari en 12 maart (finale) zal de Eerste Geldropse Menclub voor de achtste keer gastheer zijn van de E.G.M. Indoor - Mencompetitie.
De competitie vindt plaats in ruitersportcentrum "manege Meulendijks" aan de Strabrechtseheideweg 6 te Heeze, waar de organisatie de beschikking heeft over een prachtige rijbaan 100 x 25 mtr. en een los rij bak van 50 x 25 mtr.

De populariteit van het indoor mennen tijdens de wintermaanden is de afgelopen jaren sterk gegroeid, ook in het Geldropse. Menners uit alle delen van het land en zelf uit België hebben zich reeds aangemeld. Waaronder ook een aantal nationale toppers uit alle categorieën.

De competitie bestaat uit drie wedstrijden en een finalewedstrijd. Iedere wedstrijd bestaat uit twee onderdelen: een parcours bestaande uit kegeldoorgangen en marathonhindernissen en een speel uw spel parcours.
Deelnemers in de rubrieken enkelspan paard en -pony, tweespan paard en
-pony, en tandem en vierspan paarden en pony's zullen aan de start verschijnen.
Op alle vier de dagen zal de eerste deelnemer om 09.00 uur van start gaan. Het programma loopt beide dagen tot 18.00 uur. De toegang is gratis.
Meer informatie:

www.geldropsemenclub.nl