Gemeente Delft

Betalen op gemeentesite nog makkelijker

Op www.gemeentedelft.info kunt u verschillende digitale producten aanschaffen en betalen. Bijvoorbeeld een parkeervergunning of aannemersdagkaart. Of uw gemeentelijke belasting. Vanaf nu kunt u op de gemeentesite betalen met iDEAL. IDEAL is een betalingsservice van een aantal grote banken in Nederland. Wanneer u kiest voor het afrekenen van het product komt u in het venster van uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving.

Stel u heeft een uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie nodig. U gaat naar www.gemeentedelft.info en klikt op de digitale balie. U vraagt daar het uittreksel aan en plaatst uw bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor betalen met iDEAL. U selecteert de bank waarbij u uw betaalrekening heeft. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de gemeente wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Betalen via iDEAL is veilig en betrouwbaar. De betaling vindt plaats in de beveiligde omgeving van de bank. Mocht u niet bankieren bij de banken die aangesloten zijn bij iDEAL, dan is er altijd nog de mogelijkheid om met uw creditcard te betalen.

Meer informatie:
Kijk op www.gemeentedelft.info en www.ideal-betalen.nl JoAn Reinhoudt, communicatiemedewerker 015 2602500
-----------------------


---- --