1e persbericht van zaterdag 31 december 2005

Eindhoven, 31-12-2005 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden voor vernieling

Bij een woning in Gestel is vrijdagavond rond 22.35 uur een 33-jarige man aangehouden. Hij vernielde de ruit van de woning van zijn 24-jarige ex-vriendin. Eerder die avond zou hij haar ook geschopt en geslagen hebben. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Vrouw twee maal aangehouden

Zaterdagochtend rond 2.00 uur is op de Kuilenstraat een 50-jarige vrouw aangehouden. Zij gooide daar met een straatklinker de ruit van een woning in. Zij werd meegenomen naar het bureau. Na verhoor werd zij heengezonden. Dezelfde ochtend rond 5.05 uur werd zij wederom aangehouden op de Kuilenstraat. Nu gooide zij een fiets tegen een auto. De vrouw is de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Elsendorp: Man aangehouden voor huiselijk geweld

Een 48-jarige man is vrijdagavond rond 20.50 uur in zijn woning in Elsendorp aangehouden. Hij wordt er van verdacht eerder die avond zijn echtgenote te hebben mishandeld. Agenten hielden de man aan en namen hem mee naar het bureau. Daar is hij ingesloten voor verder onderzoek.

Gemert: Man aangehouden voor slaan met glas

Zaterdagochtend rond 1.55 uur is op het Binderseind een 22-jarige man uit Erp aangehouden. Hij zou in een horecagelegenheid een glas tegen het hoofd van een 21-jarige man uit Helmond gegooid hebben. Deze liep daarbij een snee boven zijn oog op. De man uit Erp is meegenomen naar het bureau en de cel ingegaan.

Gemert: Rijbewijs ingevorderd

Zaterdagochtend rond 4.25 uur is op de Beeksedijk een 41-jarige man uit Helmond aangehouden. De politie zag hem daar rijden en had het vermoeden dat de man gedronken had. Hij blies een promillage van ruim
1,75. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

Veldhoven: Digitale fotocamera weg bij inbraak

Vrijdag is ingebroken bij een woning op de Grenswal. Men kwam binnen door een dakraam. Een digitale fotocamera werd weggenomen.