Politie Zeeland


---


O-7715-2005 Mishandeling
Op de hoek Pyntorenstraat / Sint Jacobsstraat in Goes werden zaterdag tussen 01.45 en 02.30 uur drie inwoners van Goes, een 20-jarige vrouw en twee mannen van 25 en 35 jaar, door twee mannen geschopt en geslagen.
Een van de twee stond tegen de woning van de 35-jarige te urineren. Deze verzocht hem daarmee te stoppen, waarop hij werd aangevallen en geschopt en geslagen. Toen de 25-jarige man en de vrouw tussenbeide kwamen kregen ook zij diverse klappen en schoppen. Een van de twee mannen, een 36-jarige Goesenaar, werd aangehouden en overgebracht naar Torentijd. De andere, een 43-jarige Amsterdam- mer zag kans er vandoor te gaan. De 35-jarige raakte gewond aan strottenhoofd, handen en gezicht. De 25-jarige liep letsel op aan hoofd, oog en lip. De vrouw kreeg een harde klap op haar hoofd. Ze deden alledrie aangifte van mishandeling.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.