Gemeente Breda

Feestelijke nieuwjaarsontmoeting op vrijdag 6 januari in het Chassé Theater

Op 6 januari is in het Chassé Theater een feestelijke nieuwjaarsontmoeting voor alle Bredanaars. Het gemeentebestuur verwelkomt haar inwoners tussen 18.00 en 20.00 uur in het Chassé Theater.

De receptie is gratis toegankelijk voor iedereen in de stad.

Aansluitend aan de receptie kunnen belangstellenden een concert van het Brabants Orkest bijwonen. Hier zijn plaatsbewijzen voor nodig en deze zijn vanaf 17 december bij de Bredase VVV kantoren af te halen. Hier zijn géén kosten aan verbonden.

Het concert van het Brabants Orkest wordt door het provinciaal bestuur aangeboden.

Vanaf 17 december kunnen belangstellenden maximaal 4 gratis plaatsbewijzen voor dit concert afhalen bij de VVV-kantoren in Breda. Het nieuwjaarsconcert van Het Brabants Orkest heeft de vorm van een wensconcert. In de afgelopen maanden hebben alle Brabanders, op de website van het Brabants Orkest, aan de hand van een lijst werken gekozen of een favoriet werk doorgegeven. Dit heeft geleid tot een klassieke top 10. Deze top 10 wordt uitgevoerd op vrijdag 6 januari van 20.30 tot 21.30 uur in de grootste zaal van het Chassé theater. De beschikbaarheid van de plaatsen is beperkt, dus het is raadzaam tijdig de plaatsbewijzen op te halen bij één van de VVV-kantoren in Breda.

Het gemeentebestuur van Breda hoopt op 6 januari veel stadsgenoten te ontmoeten om het glas te heffen op de toekomst.