AutoRai

APK bij Nissan: gewoon gratis

(1/6/2006)
De overheid wil de prijzen van de APK-keuring verlagen. Dit om de autobezitter enigszins te ontlasten. Nissan doet dat al langer, met APK for Life.
Een jaarlijks terugkerende kostenpost voor autobezitters is de APK-keuring. Recent was deze periodieke controle van de staat van het voertuig volop in het nieuws. De overheid wil de kosten van de APK terugdringen door tal van maatregelen. Bij Nissan is APK nu al voordeliger dan waar ook.

Bij de Nissan-dealer kost een APK-keuring precies 0 euro! Nissan noemt dit APK for Life. De voorwaarden zijn simpel: een Nissan-rijder die zijn of haar auto ieder jaar volgens de fabrieksvoorschriften bij de Nissan-dealer laat onderhouden en repareren, krijgt de APK-keuring geheel gratis.

Alle merken welkom
Voor een voordelige APK is de Nissan-dealer trouwens altijd een goed adres. Bezitters van autoâs van andere merken zijn uiteraard ook van harte welkom in de Nissan-werkplaats. Een APK-keuring voor een benzineauto kost er slechts 29 euro, inclusief afmeldkosten en viergastest. Dieselrijders zijn 40 euro meer kwijt, maar voor dat geld is ook de roetmeting inbegrepen.

Een afspraak maken voor een APK-keuring is niet nodig: iedere Nissan-dealer biedt namelijk Nissan Rapid Service. Wie zijn of haar auto dus goed, voordelig en snel wil laten keuren, moet bij de Nissan-dealer zijn.