PERSBERICHT - 2006-01-06

Zomer 2006: extra vlucht op zondag naar vakantie-eiland Mallorca

Air Berlin breidt vluchten uit vanaf Schiphol

Door het grote succes van de route Amsterdam Mallorca voert Air Berlin tijdens de zomermaanden een extra vlucht naar Mallorca uit. In de periode april tot november wordt op zondag een tweede vlucht aan de dienstregeling toegevoegd. Hierdoor kunnen Nederlandse reizigers vanaf Schiphol acht keer per week met Air Berlin naar het Spaanse vakantie-eiland vliegen.

De op één na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland begon op 1 november 2005 met een dagelijkse verbinding tus-sen Amsterdam en Palma de Mallorca. Vanaf Palma kunnen passagiers met een snelle aansluiting naar vijftien bestemmin-gen op het Spaanse vasteland en in Portugal vliegen.

Vliegtickets voor Mallorca zijn vanaf 49 euro per enkele reis ver-krijgbaar. De pijs is inclusief toeslagen, belastingen en service aan boord (kleine maaltijd, alcoholvrije drankjes en inflight enter-tainment). Vluchten zijn te boeken op internet (airberlin.com), bij het Air Berlin Service Center (vanuit Nederland: 0900-737 8000, vanuit België: 0782-50146) en het reisbureau.

Zie ook: Air Berlin dagelijks naar Palma de Mallorca