Politie Hollands Midden

Datum: 6 januari 2006

Katwijk Aanhouding na doorrijden na aanrijding De politie heeft donderdagavond, 5 januari, een 19-jarige Katwijker aangehouden nadat hij op de Stadhoudersdreef tegen een geparkeerde auto was gereden. De Katwijker was hierna doorgereden, echter de kentekenplaat van zijn auto lag op de grond waardoor de politie hem kon traceren. De politie trof de auto en de bestuurder in de buurt aan. Hierop werd de bestuurder aangehouden. Volgens de bestuurder had hij zelf de kentekenplaat op de plaats achtergelaten zodat men wist wie de aanrijding had veroorzaakt. De bestuurder zou daarna in paniek zijn weggereden.

Leiden Aanhouding na vuistslag De politie heeft vrijdag 6 januari in de vroege ochtend een 19-jarige man uit Voorschoten aangehouden op verdenking van mishandeling van een 18-jarige Leidenaar. Volgens de Leidenaar ontstond er na het stappen op de Steenstraat een woordenwisseling met de Voorschotenaar toen deze de Leidenaar met zijn vrienden had nageroepen. Hierop werd er over en weer geduwd door één van de vrienden en de Voorschotenaar. De Leidenaar probeerde de twee uit elkaar te halen maar kreeg van de Voorschotenaar een vuistslag in het gezicht. Op aangeven van de Leidenaar hield de politie de Voorschotenaar aan bij het Stationsplein.

Alphen aan den Rijn Aanhouding De politie heeft vrijdag 6 januari in de vroege ochtend een 23-jarige Ter Aarder aangehouden. De Ter Aarder had onder invloed van alcohol een vuilniscontainer over de Julianastraat leeggetrokken en voor overlast gezorgd. De Ter Aarder kreeg een bekeuring voor de vervuiling en één voor openbare dronkenschap.

Waddinxveen Aanhouding De politie heeft donderdagavond, 5 januari, een 22-jarige automobilist uit Waddinxveen aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen op de Beukenhof. De bestuurder werd door agenten gecontroleerd nadat hij vermoedelijk aan een persoon drugs had verkocht. In zijn auto werden 31 zakjes met kleine hoeveelheden cocaïne aangetroffen. De politie heeft de drugs, de auto en enkele mobiele telefoons in beslaggenomen.

Gouda Vechtpartij bij ijsbaan De politie stelt een onderzoek in naar een vechtpartij bij de ijsbaan op de Markt tussen ongeveer twaalf personen. Drie van hen werden aangehouden. De politie kreeg even na 02.30 uur de melding van een beveiligingsmedewerker. Ter plaatse stond een groep van ongeveer twintig personen. Het merendeel ging er vandoor bij het zien van de politie. De kleine groep die achter bleef gaf aan dat er over en weer klappen gevallen waren. Een van hen wees een man aan die hem geslagen zou hebben. De verdachte, een 18-jarige Gouwenaar, werd aangehouden. De twee andere verdachten, een 23-jarige Reeuwijker en een 20-jarige Gouwenaar, werden in de omgeving bebloed aangetroffen door de politie. Zij zouden met elkaar gevochten hebben. De politie stelt een nader onderzoek in.

Gouda Beroofd van laptop Een 59-jarige enquêtrice uit Gouda werd donderdag 5 januari omstreeks 20.50 uur beroofd van haar laptop. De vrouw stond bij het bellenbord van een appartementencomplex aan de Brandsmastraat te praten met een bewoner. De laptop had zij even bij haar benen gezet om iets op te schrijven. Plotseling griste een jongen de tas met laptop weg waarna hij wegrende en achterop een brommer/scooter stapte. Zowel de bestuurder van de brommer als de bijrijder die de laptop wegnam waren gekleed in een zwarte jas en hadden beiden een zwarte helm op. De twee reden weg in de richting van de Vrijheidslaan. Getuigen die informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

--- einde berichten ---


---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --