Heuvelrug 11.00 uur

Utrecht, 06-01-2006 o Nieuwsberichten district Heuvelrug

Verkeerscontrole

WIJK BIJ DUURSTEDE/LANGBROEK/COTHEN- Op de Zandweg, Cotherweg en de Van Lynden van Sandenburgweg werd donderdagmiddag een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 20 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. te hoge snelheid en rijden zonder autogordel.

Verlichtingscontrole

WIJK BIJ DUURSTEDE- Van 20.30 uur tot 21.00 uur werd een verlichtingscontrole gehouden op Hordenweg. In totaal kregen 6 fietsers een bekeuring voor het niet voeren van fietsverlichting.

Man geslagen

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op donderdagavond werd een man flink geslagen door 3 mannen.

Omstreeks 18.00 uur zat een man in de trein van Utrecht naar Driebergen. Aangekomen bij station Driebergen stonden verschillende passagiers te wachten voor de nog dichte treindeur. Op een gegeven moment kwam een groepje jongeren naar de deur lopen en kroop op een vervelende manier voor. De man sprak de jongeren aan rustig te doen en hier luisterden zij naar. De deuren gingen open en de passagiers liepen naar buiten. Bij de fietsenstalling werd de man plotseling geslagen door 3 mannen die in de trein ook al vervelend waren. Veel omstanders zagen het gebeuren maar kwamen de man gek genoeg niet helpen. De 25-jarige man uit Doorn rende vervolgens hard weg. De man liep door de klappen verwondingen op aan zijn gezicht.

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug; 0900-8844.