Ingezonden persbericht


2005 goed jaar voor Career Openers

2005 was een hartstikke goed jaar voor Career Openers! We hebben een record aantal mensen met het vinden van een interessante vervolgloopbaanstap mogen helpen. Daarnaast hebben we met een aantal bedrijven vastere vormen van samenwerking afgesproken. Iets waar we in onze begintijd wars van waren. We merken echter in toenemende mate dat werkgevers hun perspectief aan het verleggen zijn. Het invullen van vacatures op korte termijn blijft natuurlijk altijd belangrijk, maar steeds meer bedrijven ontwikkelen een lange termijn visie over de manier waarop zij relaties met toptalent van buiten onderhouden. Wij helpen hen hierbij met 'talentpool management'.

Voor 2006 hebben we een aantal ambitieuze doelstellingen geformuleerd. Over een jaar vanaf nu zullen we klaar zijn voor een verdere opschaling van het model van Career Openers. Zowel aan de achterkant als aan de voorkant van ons bedrijf zijn we de boel daarom in de 'steigers' aan het zetten. Een stapje in de richting is onze vernieuwde website. We hopen dat je in de nieuwe look & feel de 'kleur' van onze ambities herkent. Kijk dus vooral even op www.careeropeners.nl. Nieuw zijn o.a. testimonials die we toegevoegd hebben. Kandidaten vertellen hier over de loopbaanstap die ze via Career Openers gemaakt hebben.

Over talentpool management schreven we voor het november nummer een artikel in de "Gids voor Personeelmanagement" samen met de recruitment manager van Unilever. Je vindt het op onze website onder deze link.

Vragen, tips of adviezen? We horen ze heel graag.

Met vriendelijke groet,
CAREER OPENERS
Rainier Beelen
Geert-Jan Joosten
Niels Willems

www.careeropeners.nl