AutoRai

Extra aantrekkingskracht voor Renault Scénic

(1/6/2006)
Renault introduceert de Tech Line-uitvoering van de Scénic. Deze versie biedt veel luxe tegen een vriendelijke prijs. Voor de zakelijke rijders is de Scénic bovendien extra interessant dankzij een voordelig LPG-aanbod. Voor slechts 995 euro wordt de functionele MPV voorzien van een moderne LPG G3-installatie.
De Série Limitée Tech Line is leverbaar in combinatie met vrijwel alle motorvarianten van de Scénic en de Grand Scénic. Deze luxe versie voegt een elektrisch bedienbaar panoramisch glazen schuif-/kanteldak en een parkeerhulp toe aan de lange uitrustingslijst. Voor de Tech Line betalen kopers slechts 400 euro extra, terwijl de totale waarde van de extraâs 1.450 euro is. Een voordeel van 1.050 euro dus.

De Tech Line is gebaseerd op de standaard al zeer complete Dynamique Luxe uitvoering. Kopers beschikken dus onder meer al over 16-inch lichtmetalen velgen, cruise controle, climate controle, elektrisch inklapbare buitenspiegels, een radio/cd-speler en de Renault Card met handsfree functie. Er is al een Scénic Tech Line met 1.6-liter benzinemotor vanaf 27.095 euro.

LPG-actie
Voor zakelijke rijders is de Scénic dit nu nog aantrekkelijker. Voor slechts 995 euro wordt namelijk, in samenwerking met inbouwer Eurogas, een LPG G3-systeem ingebouwd in de benzineversies.

De tank van het systeem wordt verzonken in de bagageruimte (Scénic) of onder de auto (Grand Scénic) weggewerkt, zodat er geen bagageruimte verloren gaat. Ook op de LPG-installatie geldt de fabrieksgarantie van twee jaar. Het LPG-aanbod is tevens beschikbaar voor de Mégane en de Laguna.