The tides

Goede voornemens worden haalbare doelen bij The Tides.

Overveen, 5 januari 2006 - Stoppen met roken, afvallen, gezonder leven, mooiere contouren, elk nieuw jaar begint met goede voornemens als de hier opgesomde. Sommigen slagen erin hun doel te bereiken, maar de meeste mensen stranden binnen de kortste keren omdat de lat te hoog en de motivatie te laag was en omdat gewoonten - ook slechte - moeilijk om te buigen zijn. Gelukkig bieden de holistische regenererende programma's van The Tides een perfecte steun in de rug. Dit Vitality Resort ontwikkelde ondersteunende programma's waarin onder meer acupunctuur, lichaamsbehandelingen, voedingssupplementen en persoonlijke coaching zijn opgenomen om de klus met succes te klaren. Als de motivatie er is, zorgen de programma's van The Tides ervoor dat het dit keer gaat lukken!

The Tides begint het nieuwe jaar goed, met de introductie van vier programma's die het lichaam ondersteunen met regeneratieprocessen. Het Tobacco Cessation Program maakt stoppen met roken goed te doen, het Detox Program helpt gifstoffen af te voeren zodat de organen worden ontlast, het Weight Control Program laat de kilo's eraf vliegen en het Body Sculpting Program zorgt voor mooiere lichaamscontouren. En het mooiste van alles is dat een en ander op een natuurlijke en vooral prettige manier geschiedt. In plaats van afzien wordt het uitzien... naar een gezonder, vitaler en ook mooier leven.

Annemarie Hemken, algemeen directeur van The Tides: 'Het sterke van onze programma's is dat diverse beproefde methoden zijn gecombineerd tot een geïntegreerd geheel, wat de slagingskans supergroot maakt.' Zo zijn om te stoppen met roken al aardige successen geboekt met acupunctuur, maar door dit te combineren met de nieuwste inzichten op het gebied van voedingssupplementen en neutotransmitters wordt het slagingspercentage vele malen groter. Voeg daar nog de zuiverende, gifstoffen afvoerende behandelingen en de gerichte lichaamsbewegingstherapieën aan toe en de succesformule is binnen handbereik.

Annemarie Hemken: 'Het unieke van The Tides, namelijk de integratie van een medisch centrum, een Spa, een health food restaurant en een sportcentrum onder toezicht van fysiotherapeuten, komt nu perfect tot z'n recht. We hebben letterlijk alles in huis om een persoonlijk pakket samen te stellen, waardoor je op een lekkere, inspirerende manier aan je gezondheid werkt.'

Gezonder én mooier

Gezondheid is natuurlijk het sleutelwoord als we aan stoppen met roken en afvallen denken. Maar de programma's van The Tides hebben ook een enorme impact op de jeugdigheid en schoonheid van het lichaam. Het ontgiften van het lichaam middels het Detox Program ontlast niet alleen de organen en pakt niet alleen klachten als cellulitis, hoofdpijn en vermoeidheid aan, maar het maakt de huid ook mooier. Ook voor een jeugdige uitstraling is 'detoxen' ofwel ontgiften een must: gifstoffen versnellen namelijk het verouderingsproces van het lichaam.

Het Body Sculpting Program is een ideale manier om te ervaren wat je met voeding en training kunt bereiken bij figuurverbetering zonder naar ingrijpende middelen als cosmetische chirurgie te hoeven grijpen.

Afhankelijk van het programma, hoeft u slechts twee tot driemaal per week naar The Tides voor behandeling. U krijgt een personal coach toegewezen die u op een persoonlijke wijze met volop aandacht door het programma loodst. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van The Tides: www.thetides.nl (Medical Centre, Integrative Regeneration Package) of bellen met 023-510 06 51.

Over The Tides
The Tides is dé plek waar u in een geweldige ambiance op adem kunt komen om uw gezondheid en vitaliteit te optimaliseren. The Tides biedt u inspanning afgewisseld met ontspanning, maar bovenal genieten. The Tides is lifestyle! De perfecte locatie voor vergaderingen en brainstormsessies, hippe parties, kunstexposities, muziekconcerten, wining & dining in restaurant Downtown Duinlust en Club Lust. U kunt er trainen met topsporters in the state of the art Health Club en totaal relaxen in de Day Spa, waar ook gezichts- en lichaamsbehandelingen met het merk Aveda worden gegeven. Hebt u medische begeleiding nodig, dan staat het medische team voor u klaar. The Tides is gevestigd op een prachtig landgoed in de Overveense duinen. Het vormt een moderne, kosmopolitische oase op een steenworp afstand van het Bloemendaalse strand en op 20 minuten afstand van Amsterdam en Schiphol.

Informatie: www.thetides.nl of +31-(0)23-5100651