Gemeente Tilburg

Datum
2 januari 2006

Kamerexpositie Sander van Bussel voor het laatst in burgemeesterkamer

De expositie van Sander van Bussel is op vrijdag 6 januari a.s. voor het laatst te zien in de werkkamer van Burgemeester Vreeman. Ook in de naastgelegen collegekamer staan de kunstwerken van Van Bussel opgesteld.

Sander van Bussel is de derde kunstenaar die zijn werk in de kamer van Burgemeester Vreeman heeft opgesteld. Van Bussel is onder andere bekend van de Tilburg CowBoys. In zijn werk gebruikt hij invloeden uit de jaren ´50. Meer informatie over het werk en de kunstenaar vindt u op www.sandervanbussel.nl

Burgemeester Vreeman hecht veel waarden aan beeldende kunst en stelt zijn werkkamer daarom graag beschikbaar als extra podium voor Tilburgse kunstenaars. Het gaat om ongeveer drie exposities per jaar. De kamerexposities zijn een keer per maand te bezichtigen voor het publiek.

Wie de tentoonstelling wil bekijken kan zich melden bij de receptie van Stadskantoor 1 aan het Stadhuisplein 130. De Kamerexpositie is geopend van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Voor de redactie:
Uiteraard bent u welkom bij de openstelling van de expositie. U wordt verzocht melding te maken van dit bericht in uw agenda(´s). Meer informatie: Thomas Heesters, afdeling Communicatie, 013 42 99 52.


---- --