Ingezonden persbericht


830f4c.jpg 830f57.jpg

PERSBERICHT

ADT lanceert nieuw op IP gebaseerd Digitaal Videobeheersysteem

6 januari 2006 - ADT, de marktleider binnen Europa op het vlak van elektronische brand- en beveiligingsoplossingen, kondigt de introductie aan van de volgende generatie van digitale videobeheersystemen die ondersteuning verschaffen voor op Internet Protocol (IP) gebaseerde videobewakingssystemen.

De introductie van Intellex(TM) IP brengt de Intellex(TM) familie in een nieuw tijdperk van videobewaking en verschaft double-framed capaciteit en tweemaal de resolutie van het huidige Intellex(TM) systeem. Door IP-camera's, videoservers en digitale videocamera's te gebruiken, wordt video overgebracht via een IP-netwerk in plaats van via coaxiale kabels. Toch kunnen ook analoge camera's eenvoudig in een Intellex(TM) IP-systeem worden opgenomen middels het gebruik van een videocodeerder om het analoge signaal te converteren naar een digitaal signaal.

Intellex(TM) IP heeft een vierde van de chassisgrootte van het vorige Intellex(TM) systeem en voldoet aan de prestatievereisten van tal van higher-end toepassingen zoals casino's, educatieve campussen, ziekenhuizen, grote financiële instellingen en regeringsfaciliteiten. Het systeem combineert multiplexing, alarm/gebeurtenisdetectie, audio, tekst en video-opname met IP-apparaten en zal gelijktijdig live video, playback video, audio en tekst weergeven, meerdere externe gebruikers hosten, archiveren, zoeken en meer -- dit allemaal terwijl meerdere camera's opnemen.

'De videobewaking kent momenteel een digitale revolutie met de IP-technologie, die oplossingen mogelijk maakt met een grotere schaalbaarheid, verminderde infrastructuurkosten en een uitgebreide toegankelijkheid. Intellex(TM) IP is zo'n oplossing', zegt Kitty van der Sluis, Business Development Manager IP Security van ADT. 'Intellex(TM) IP is naadloos te integreren met Network Client(TM) en bestaande Intellex(TM) systemen en is perfect voor klanten die een zeer betrouwbaar videobeheersysteem nodig hebben met de flexibiliteit en verbeterde prestaties van IP.'


- einde -

OPMERKINGEN VOOR REDACTEURS

Over ADT

ADT, een onderdeel van Tyco Fire & Security, ontwerpt, installeert en onderhoudt elektronische beveiligingssystemen voor kleinhandelaars, bedrijven en de overheid en woninginbraakbeveiliging- en detectiesystemen. Sensormatic(TM) is een toonaangevend merk van ADT. In Europa omvatten de producten van ADT alarmsystemen en geïntegreerde beveiligingstoepassingen die toegangscontrole, televisie in gesloten kring, elektronische artikelbeveiliging en bronbeveiliging linken. Ze worden gebruikt om inbrekers af te schrikken en mensen, goederen en eigendommen te beschermen.

Voor meer informatie, neem a.u.b. contact op met:

Cynthia Bijloo
Marketing en Communicatie Manager, ADT Security Services b.v. cbijloo@tycoint.com
tel: 010-258 48 48

Kitty van der Sluis
Business Development Manager IP Security, ADT Security Services b.v. kvandersluis@tycoint.com
tel: 010-258 48 48