Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Geactualiseerd: Het Gouden Boekje voor de Gezondheid

Nuttige leidraad bij het gebruik van vitamines

GENDRINGEN, 6 januari 2006 - Nederlanders gebruiken de laatste jaren steeds meer voedingssupplementen. Dit blijkt uit recent onderzoek van het RIVM. Maar hoe kies je de juiste vitamines en mineralen? Het Gouden Boekje voor de Gezondheid geeft consumenten al jarenlang richting bij het gebruik van supplementen. Deze week verscheen een volledig geactualiseerde druk.

Dr. Gert Schuitemaker, apotheker en doctor in de geneeskunde, kwam in 1994 met Het Gouden Boekje voor de Gezondheid, waarin hij praktische adviezen geeft aan iedereen die overweegt vitamines, mineralen of andere voedingssupplementen te gaan gebruiken. Het afgelopen decennium groeide het boekje uit tot een kaskraker, met een verkochte oplage van ruim 60.000 exemplaren. Nieuwe Europese wetgeving op het gebied van voedingssupplementen en andere recente ontwikkelingen vormden aanleiding voor een grondige bewerking. De geactualiseerde bestseller is overigens niet het énige gouden boekje dat Schuitemaker op zijn naam heeft staan. In 2004 verscheen Het Gouden Boekje voor het Hart en afgelopen najaar volgde Het Gouden Boekje voor de Gewrichten.

Het Gouden Boekje voor de Gezondheid. Alles over vitamines, mineralen en voedingssupplementen. Gert Schuitemaker, Ortho Communications & Science, Gendringen, prijs E 11,50 ISBN 90-76161-06-2 ===================================================================