Canadese Internet Multinational WSI opent vestiging in Gilze en Rijen

Bron: WSI Internet Consulting & Education

GILZE EN RIJEN, 20060106 -- Gilze, 6 januari 2006 -- 's-Werelds grootste Internet service organisatie WSI Internet Consulting & Education opent een vestiging in Gilze en Rijen. Vanaf heden kunnen nu ook MKB klanten in zuid Nederland gebruik maken van de op maat gemaakte internetoplossingen en consultancy diensten van WSI. Het bedrijf levert een breed scala van Internet oplossingen voor het web, zoals websites, webdesign, hosting, E-Commerce, E-Learning, multimedia toepassingen en webpresentaties. Ook levert WSI diensten als zoekmachine optimalisatie (SEO), pay per click, webstatistieken, webaudits en training


Internet Business Consultant Friso Rauwerda ziet voor de producten en diensten van WSI enorme groeimogelijkheden.
Door zijn logistieke en IT achtergrond, opgedaan bij productiebedrijven en grote consultancy bureaus verstaat hij de business en kent hij de (on)mogelijkheden van het Internet. "Ondernemers weten waar ze met hun bedrijf naar toe willen en veel hebben ook wel een idee van de mogelijkheden van het Internet. Echter, veel websites worden nog uitsluitend gebruikt als een statische website met folder materiaal en een E-mail toepassing zonder dat het bijdraagt aan de bedrijf doelstellingen", aldus Friso Rauwerda.

De moderne Internet technieken maken het mogelijk om voor het MKB betaalbare internetoplossingen te ontwikkelen met als doel kosten te verlagen, operaties te verbeteren en de omzet te vergroten.
Het gaat er tegenwoordig niet alleen meer om dat je als onderneming je profileert op het Internet met een professionele website maar je dient ook gevonden te worden door je bestaande maar zeker door je potentiële klanten.
"Als je een professionele website hebt maar je krijgt geen bezoekers dan is dit te vergelijken met een mooie advertentie die je echter niet plaatst op Internet of in een dagblad."
Friso Rauwerda stelt: "De moderne Internet technieken zijn complex en marketingtechnisch afwijkend van wat we uit het pre-Internet tijdperk kennen. De vaststelling en implementatie van de Internet marketing strategie is specialistisch werk, zoals in feite traditionele marketing ook is. Vandaar dat we zien dat veel bedrijven een professionele benadering kiezen en het specialistisch werk door de experts laten uitvoeren."

"Hieruit volgt", aldus Friso, "dat we een enorme groei verwachten van klanten die nu al wel een website hebben maar zich nu verder willen profileren op het web, waarbij efficiëntie van het bedrijfsproces en gevonden worden de belangrijkste factoren zijn."

De kracht van het succes van WSI is met name de eerste fase van de Lifecycle Methodology®.
Friso Rauwerda: "De Internet Business Analyse is speciaal ontworpen om te identificeren hoe de onderneming voordeel kan halen door het Internet te gebruiken voor optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Het analyse rapport dat vervolgens gemaakt wordt geeft een heldere en professionele kijk op de processen en geeft duidelijk aan op welke plekken binnen de organisatie Internet een kostenbesparende rol kan spelen. Dit advies wordt, samen met de kosten, met de klant doorgesproken. Iedereen weet dus van tevoren waar hij aan toe is."
De kracht van deze aanpak is de benadering vanuit de bedrijfsdoelstellingen.
Automatisering moet de ondernemer ondersteunen in het afhandelen van de wensen van de bezoekers van die website. De Internet toepassing dient de medewerkers zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen te nemen zodat ze zich met minder routinematige taken kunnen bezig houden.
WSI Webexperience biedt, mede door het internationale karakter, een breed scala aan oplossingen om de ondernemer te helpen dingen slimmer en beter te doen.

Over WSI
WSI is opgericht in 1995 en het hoofdkantoor is gevestigd in Toronto, Canada. WSI is de nummer één Internet service organisatie in de wereld. Met op dit moment ruim 1200 franchisers gevestigd in 92 landen levert WSI per jaar duizenden E-Business, E-commerce en andere Website oplossingen aan het MKB en overheidsinstellingen.