Gemeente Hengelo

Nu inschrijven voor Lambertuskermis

Openbare verpachting

Maandag 9 januari 2006 om 17.00 uur worden in het stadhuis van Hengelo in het openbaar voorgelezen de inschrijvingen voor de verpachting van standplaatsen van de Lambertuskermis.

De kermis wordt gehouden op de volgende straten en pleinen;
- Marktplein en aangrenzende Brinkstraat en Brinkplein
- Brinkstraat (geen marktterrein)

- Burgemeester Jansenplein, Burgemeester Jansenstraat, Enschedesestraat, Telgen, Molenstraat, Nieuwstraat en Stationsplein

Inschrijving

Inschrijving kan geschieden op formulieren uitgegeven door de gemeente Hengelo of model inschrijf- formulieren van BOVAK of NKB. Op het inschrijfformulier moeten de maten van de inrichtingen alsmede de maten van de kassa's, luifels en dergelijke duidelijk worden aangegeven.Bij het inschrijfformulier dient een recente foto/tekening van de attractie te worden meegestuurd.

Op aanvraag worden u inschrijvingsformulier(en), een exemplaar van de Kermisverhuurvoorwaarden 2006, brandveiligheidsvoorschrifte en een tekening van het kermisterrein gratis toegezonden. U kunt deze formulieren aanvragen bij de sector Wijkbeheer, Postbus 18, 7550 AA Hengelo, telefoon: 074 - 2459459.

Let OP!

Bij inschrijving voor een Lucky Cranes in de Nieuwstraat moet rekening gehouden worden met een maximale kapmaat van 5.50 meter breed.

Promotie

Door de gemeente wordt uitvoerig reclame gemaakt. Naast het plaatsen van reclameborden langs de wegen, in kranten, persberichten e.d. zorgt de gemeente voor een financiële en personele ondersteuning bij de overige promotieactiviteiten. Boven de inschrijfsom wordt 3% in rekening gebracht ten behoeve van de publiciteitscampagne. Het is nog niet bekend of er een koopzondag gehouden zal worden.

Ritprijzen


- Tot 19.00 uur is de maximale ritprijs voor kinderzaken vastgesteld op 0,80 en voor de overige vermaakzaken op 1,50.
- Na 19.00 uur geldt een maximale ritprijs voor kinderzaken van 1,00 en voor de overige vermaakzaken van 2,00.

Betaling

Betaling dient te geschieden in twee termijnen, te weten 25% binnen dertig dagen nadat het bericht van de gunning is verzonden en het resterende bedrag dient dertig dagen voor aanvang van de kermis door de gemeente te zijn ontvangen.

Reeds gegund

Super Mouse, Spookhuis, Gravitron, Grand Canyon,Traphotel, Fun Factory, Sound Machine, gebak/oliebollen, gebak, snacks, Spaanse churros, suikerspin/popcorn, fruitbar, paling, nougat en suikerwerken.