Gemeente Haarlem


Afsluiting Haarlem Pronto!


Persuitnodiging
Nu al is Haarlem Pronto! een groot succes. Dit alles is geheel te danken aan de inzet van winkels, sponsors, organisaties, theaters en de Gemeente Haarlem. Zonder hun initiatieven zou het najaar van 2005 niet in het teken staan van de Italiaanse sferen.

Het is Rookie Entertainment dan ook een groot genoegen om u, mede namens de Gemeente Haarlem, uit te nodigen voor de Afsluiting Haarlem Pronto!

Rookie Entertainment heeft het Italian Classic Car Event en de Italiaanse kerstmarkt al georganiseerd, welke echte publiekstrekkers bleken te zijn.
Om Haarlem Pronto! in stijl af te sluiten, organiseert Rookie Entertainment wederom in samenwerking met de gemeente Haarlem, de Afsluiting Haarlem Pronto!

U bent van harte welkom op 9 januari 2006 vanaf 17:30 uur tot 20:00 uur in de Refter van het stadhuis, Grote Markt 2 te Haarlem, voor de Afsluiting Haarlem Pronto!

Tijdens deze Afsluiting Haarlem Pronto! zullen, zowel de Burgemeester J.J.H. Pop als de wethouder van economische zaken B.F. Martini, hun dank uiten voor alle steun en inzet.
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u middels beeld- en geluidsmateriaal nog eenmaal genieten van de Italiaanse sfeer en terugblikken op de geslaagde evenementen die in het teken stonden van het prachtige Italië.


Graag horen wij of u:
. Komt
. Niet komt
Wilt u dit doorgeven via: groepsproject@gmail.com of 06-48462452

Ook voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.


---- --