FNV Nieuwjaarsreceptie voor pers op 9 januari

Fnv

Op maandag 9 januari om 16.30 uur luidt de vakcentrale FNV met een nieuwjaarsreceptie voor de pers 2006 in. Let op: Niet zoals gebruikelijk in het eigen hoofdkantoor, maar in dat van de sportbonden VVCS, Fifpro en NL Sporter te Hoofddorp. Een passende plek, immers met de Olympische Winterspelen en het WK Voetbal gaan we met z'n allen een vooral sportief boeiend jaar tegemoet.

De sociaal-economische aftrap wordt door FNV-voorzitter Agnes Jongerius verricht met haar Nieuwjaarsspeech. Gevolgd door de hoofdmoot van het programma: het nieuwe jongerennetwerk van Nederlands grootste vakcentrale, FNV Jong, presenteert in de persoon van Judith Ploegman zijn eerste voorzitter. Zij houdt haar maidenspeech.

Judith presenteert tevens de resultaten van het onderzoek 'Jongeren verdienen beter'. In opdracht van FNV Jong is via de vergelijkingssite www.loonwijzer.nl het afgelopen jaar onderzoek gedaan naar het inkomen van jongeren tussen de 15 en 30 jaar.

Uiteraard hebben we ook plek ingeruimd voor de gastheren: NL Sporter presenteert een plan voor een overbruggingsfonds voor topsporters. Met dit fonds wil NL Sporter een goede overgang van de sportieve naar maatschappelijke carrière van topsporters bevorderen.

Na afloop van het officiële programma is er gelegenheid om informeel te praten met bestuurders van de vakcentrale en de voorzitters en jongerenvertegenwoordigers van de aangesloten bonden, alsmede hun voorlichters.

Maandag 9 januari 16.30 - 18.00 uur, Kantoor VVCS/NL Sporter/Fifpro, Taurusavenue 35, 2132 LS Hoofddorp.
Het kantoor is per openbaar vervoer goed bereikbaar: Het is gehuisvest in 'De Zuidtoren' direct achter het station Hoofddorp. Het gebouw is te herkennen aan het opvallende oranje beeld direct voor de ingang.

Tot maandagmiddag 9 januari!
FNV Voorlichting/
Paulus Plas: 020 - 5816553