Gemeente Putten

Nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 9 januari 2006 (03-01-2006)


---

Putten, 28 december 2005

Het gemeentebestuur van Putten nodigt iedereen van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 9 januari 2006 vanaf 19.30 uur in de hal van het gemeentehuis. De nieuwjaarsbijeenkomst is voor de inwoners van Putten dé gelegenheid om elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar. De bijeenkomst is omstreeks 22.00 uur afgelopen.

Het thema voor dit jaar is een politieke preuverie.

Op 7 maart 2006 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De plaatselijke politieke partijen zullen daarom tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst o.a. hun kandidaten voorstellen en het verkiezingsprogramma bekendmaken.

Daarnaast zullen 8 plaatselijke horeca-ondernemers zich presenteren door hapjes te serveren die passen bij de sfeer van hun eigen zaak. De deelnemers zijn: De Chinese Muur, De Eetkamer, De Heerdt, Il Patio, De Aker, Hof van Putten, De Huifkar en Stroud.

Ook voor muziek wordt weer gezorgd. De Puttense Rienk Rienks (piano) zal samen met Rafi Camacho (basgitaar) en Victor Alting Geusau (drums) de bezoekers muzikaal verwelkomen en omstreeks 21.00 uur een optreden verzorgen.

Rienk Rienks is cardioloog in het Universitair Medisch Centrum Utrecht en het Centraal Militair Hospitaal. Hij vormt met meerdere muzikanten diverse combos. Het genre muziek is easy listening jazz.

De kunstkelder zet op deze avond ook weer de deuren open. Het is de laatste kans om de expositie van Puttense vrijetijdskunstenaars te bezichtigen.