Gemeente Loenen aan de Vecht


Scheepvaartstremming Loenen van 9 januari t/m 10 februari

De Cronenburgherbrug over de Vecht in de gemeente Loenen is van maandag 9 januari t/m vrijdag 10 februari gestremd voor het scheepvaartverkeer. Het wegverkeer ondervindt hiervan geen hinder.

Deze stremming valt gedeeltelijk samen met de stremming van de Dorpsbrug in Loenen van 30 januari t/m 10 februari en de stremming van de Provincialebrug in Vreeland, begin februari. Het wegverkeer zal van de werkzaamheden aan al deze bruggen geen hinder ondervinden.

De tijdelijke afsluiting voor het scheepvaartverkeer is nodig om de bruggen gereed te maken voor afstandsbediening. Daarnaast moet de renovatie van de Cronenburgherbrug nog worden afgerond. Met deze renovatie is in september en oktober gestart, waarbij extra openingstijden gerealiseerd zijn voor de scheepvaart.

Begin februari voert de provincie Utrecht ook werkzaamheden uit aan de Provincialebrug in Vreeland. Naar verwachting zullen deze werkzaamheden ongeveer drie dagen stremming geven voor het scheepvaartverkeer. Zodra de exacte datum bekend is, zal de provincie ons hierover inlichten.

Nadere informatie
Nadere informatie over de werkzaamheden en scheepvaartstremming kunt u verkrijgen bij de heer Van Schie van de provincie Utrecht, tel. (030) 669 21 60 of 06 22918230.

Voor nadere informatie over de werkzaamheden en scheepvaartstremming bij de Dorpsbrug kunt u terecht bij de heer Schroor van de gemeente Loenen, tel. 0294 236238