Convexity Capital Management LP kiest voor de ...............

Asset control

Convexity Capital Management LP kiest voor de alles-in-oplossing van Asset Control voor beheer van referentiegegevens

NEW YORK, January 9 /PRNewswire/ --


- AC Plus van Asset Control geïmplementeerd in minder dan twee dagen

Asset Control, een toonaangevende leverancier van gecentraliseerde oplossingen voor gegevensbeheer (Centralized Data Management, CDM) ten behoeve van de financiële sector, kondigde vandaag aan dat Convexity Capital Management LP, een nieuwe beleggingsbeheerder in Boston, heeft gekozen voor AC Plus van Asset Control als het centrum voor referentiegegevens in de geïntegreerde front-to-back-kantoorsystemen van het bedrijf. De in minder dan twee dagen tijd geïmplementeerde oplossing zal instaan voor het beheer van referentiegegevens voor talrijke beveiligingstypes.

"AC Plus van Asset Control werd gekozen omdat het systeem ons direct bepaalde kernelementen uit ons gegevensbeheer kan geven en snel kan produceren en tegelijkertijd voorziet in de schaalbaarheid om te groeien met de groei van ons bedrijf", aldus Alan Becker, partner en hoofd van de informatieafdeling bij Convexity Capital Management LP. "Het systeem is bovendien in staat om informatie, zoals de security master en acties van bedrijven te koppelen, waardoor wij een holistisch beeld krijgen van onze gegevens."

AC Plus werd klaar-voor-gebruik geleverd, is geconfigureerd voor de bedrijfsvereisten die Convexity had gesteld, zoals integratie met externe gegevensbronnen, en zal de gegevens doorgeven aan de interne applicaties bij Convexity.

"Dankzij de kant-en-klare CDM-oplossingen van Asset Control kunnen wij onze klanten schaalbare oplossingen leveren voor gegevensbeheer, zonder het risico van lange en complexe implementaties. Aangezien de projectkosten kunnen worden voorspeld, zijn onze klanten zeker dat hun project onder controle en binnen budget blijft," aldus Ger Rosenkamp, CEO bij Asset Control. "Wij heten Convexity Capital Management LP dan ook van harte welkom als een van onze recentste klanten."

Info over Asset Control

Asset Control is hét toonaangevende bedrijf ter wereld voor de levering van gecentraliseerd gegevensbeheer (Centralized Data Management, CDM) aan de financiële sector. Met een volledig aanbod van interne en uitbestede opties levert Asset Control compleet gegevensbeheer (Total Data Management(R), TDM), een gemengde benadering van gegevensbeheer. Gebruikers hebben de keuze uit hulpprogramma's voor ontwikkeling, alles-in-softwareoplossingen en uitbestede diensten om hun beleggingsgegevens te optimaliseren en zodoende de efficiëntie te verhogen, de kosten te beheersen, het bedrijfsrisico te reduceren en waarde aan hun gegevens toe te voegen.

Het productenaanbod van Asset Control is gebaseerd op de krachtige en betrouwbare modulaire structuur van AC Plus en omvat gegevens over marktrisico, kredietrisico van de tegenpartij, referentiegegevens (security master), onderzoek en acties in de bedrijven en internationale gegevensnetwerking en administratie. Door behandeling van extern en intern verkregen gegevens worden oplossingen geboden om deze gegevens te verzamelen, te valideren, te normaliseren en samen te voegen in zuivere en samengestelde "golden copy"-sets voor gebruik door de bedrijven.

Klanten van Asset Control zijn o.a. Abbey National, ABN AMRO, Barclays Capital, Barclays Global Investors, Bayerische Landesbank , BBVA, Commerzbank, IBM (Dresdner Bank), Grupo Santander, Harvard Management Company, HSH Nordbank, HypoVereinsbank, ING, LCH.Clearnet, Robeco Groep, Société Générale, Standard Bank, Standard Chartered en Union Investment en een zeer grote multinationale energiegroep. Asset Control werd opgericht in 1991 en is een niet-beursgenoteerd bedrijf met activiteiten in Londen, New York en Nederland. Meer informatie kunt u lezen op www.asset-control.com.