Vereniging FME-CWM

Managen van conflicten: Laat ze het zelf oplossen!

Conflicthantering voor managers met behulp van mediation

Leidinggevenden en P&O-ers hebben regelmatig te maken met conflicten of bijnaconflicten. Jaarlijks worden er onnodig veel dienstverbanden verbroken en melden te veel medewerkers zich ziek door uit de hand gelopen conflicten. Onopgeloste conflicten vormen tevens een grote kostenpost die relatief makkelijk is te verlagen. De meeste mensen streven ernaar om zelf conflicten de baas te blijven. Als dat niet kan, ligt het voor de hand dat een leidinggevende of P&O-er van de eigen organisatie als bemiddelaar optreedt. Tijdens deze twee dagen leert u een zorgvuldig uitgeteste methode te hanteren die kan worden gebruikt door mensen die geen speciale scholing op dit gebied hebben gevolgd.

Doelstelling en doelgroep
Leren van een praktisch communicatiehulpmiddel om conflicten offline op te lossen. U leert op een andere wijze naar conflicten te kijken. Hierdoor leert u meningsverschillen al online managen. Echte conflicten kunnen zodoende vaak worden voorkomen. Doelgroep voor deze training zijn managers en P&O-ers.

Data, locatie en kosten
De training vindt plaats op 2 en 9 februari van 09.00 tot 16.30 uur bij MTi te Amersfoort.
De kosten bedragen 875,- per persoon inclusief documentatie en het boek Het managen van conflicten van Dr. Dan Dana en exclusief BTW.

Meer informatie kunt u vinden op de website van MOD. Ook kunt u zich hier rechtstreeks aanmelden.

MOD, 079 - 353 12 53, mod@fme.nl, www.fme-mod.nl of MTi, 033 - 422 82 85