PERSBERICHT - 2006-01-09

Explore Norway ticket biedt veertien opeenvolgende vliegdagen voor 512,-

Vliegen zoveel je wilt door heel Noorwegen

De Noorse luchtvaartmaatschappij Widerøe biedt deze zomer het Explore Norway Ticket aan waarmee liefhebbers voor weinig geld in Noorwegen op veertien opeenvolgende dagen zoveel kunnen vliegen als zij willen. Voor een Explore Norway Ticket moet omgerekend 512 worden neergeteld.

Bezittters van dit kaartje zouden in één vakante Oslo, Bergen en Stavanger kunnen aandoen, maar ook het fjordengebied, de Noordkaap, Kirkenes (aan de Russische grens), Lapland, het Edvard Munch Museum in de Noorse hoofdstad of de IJszee-kathedraal in Tromsø kunnen bekijken, gaan gletsjerwandelen in Nordfjord of gaan raften op de Lofoten.

Twee zones
Er is ook een kaart verkrijgbaar voor twee zones voor 435 en voor één zone voor 345. De zones zijn Zuid-Noorwegen (tot aan Trondheim), Nordland (van Trondheim tot en met Tromsø) en Finnmark (het uiterste noorden). Widerøe biedt de goedkope vluchten aan in de periode van 25 juni tot 28 augustus a.s.

Onderdeel SAS
De maatschappij, de grootste regionale luchtvaartonderneming in de Noordse landen, is onderdeel van de SAS Group. Meer informatie over deze actie is te vinden op internet:
www.wideroe.no/explorenorway. Voor boekingen:
booking.support@wideroe.no en tel. 0047 3348 2696 (ma t/m vr) of 0047 8100 1200.

Meer informatie over Noorwegen: www.visitnorway.com

Noorwegen op de Vakantiebeurs: Scandinavië Paviljoen Hal 10