Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Avaya benoemt nieuwe Vice-President of Channels and Sales Operations for EMEA

Tristan Munday gaat multichannel-strategie versterken

TER PUBLICATIE: 09 januari 2006

Nieuwegein - Avaya, Inc. (NYSE: AV), leverancier van communicatieapplicaties, -netwerken en -diensten aan de zakelijke markt, heeft Tristan Munday benoemd tot Vice-President of Channels and Sales Operations in de EMEA-regio. Munday gaat de multichannel-strategie van Avaya in de EMEA-landen uitbouwen. Daarnaast stuurt hij de verkoopteams aan, die klanten ondersteunen bij de overstap naar IP-telefonie en Business Communications Applications, een aanbod van innovatieve software en services. Munday rapporteert aan David Winn, Vice-President EMEA van Avaya, en begint per direct met zijn werkzaamheden.

Munday heeft ruime managementervaring bij verkoop- en operationele activiteiten. Hij was eerder actief bij Avaya in verschillende functies. Zo ondersteunde hij de verkooporganisatie in de EMEA-regio. Daarnaast leverde hij een belangrijke bijdrage aan de integratie van de verkoop- en operationele activiteiten van Tenovis na de overname van dit bedrijf.

"Munday is de aangewezen persoon om de multichannel-strategie van Avaya te versterken", zegt David Winn. "Hij gaat businesspartners ondersteunen bij het signaleren en benutten van groeimogelijkheden. Hierdoor kunnen ze hun marktaandeel in IP-telefonie en applicaties vergroten. Door de multichannel-strategie krijgt elke klant - van klein of middelgroot bedrijf tot grote onderneming - een partner die aansluit bij zijn behoeften."

Over Avaya

Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder 90% van de Fortune® 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht achter convergentie van spraak- en data-applicaties op IT-netwerken. Bedrijven van elke mogelijke omvang kunnen hun bestaande of nieuwe netwerken optimaal inzetten, hun productiviteit verbeteren en hun onderscheidend vermogen versterken.

Ingezonden persbericht