Cz actief in gezondheid

CZ geeft diabetespatiënten korting

Leden van Diabetesvereniging Nederland (DVN) krijgen bij CZ 5% korting op de basisverzekering en ook nog eens 5% korting op de aanvullende verzekering. De diabetesvereniging heeft CZ uitgeroepen tot één van de beste zorgverzekeraars op het gebied van diabeteszorg.

De collectiviteitskorting is één van de eerste resultaten van de structurele samenwerking met de diabetesvereniging. CZ-verzekerden met diabetes profiteren ook van andere kortingen en voordelen. Zo ontvangen ze tot 90 procent korting op startpakketten en teststrips.
Een gezonde leefstijl kan diabetes afremmen en zelfs voorkomen. CZ heeft daarom een online diabetespas ontwikkeld. Daarin kunnen diabetici alle gegevens die belangrijk zijn voor hun behandeling bijhouden. Diabetici die bij CZ een aanvullende verzekering hebben, krijgen extra vergoedingen op cursussen van DVN als zij de diabetespas gebruiken. CZ heeft sinds kort ook een diabetesverpleegkundige die vragen beantwoordt. CZ gaat de diabetesvereniging voortaan nauw betrekken bij het maken van afspraken met zorgverleners over betere diabeteszorg.


-------------------------------------------


Noot voor de redactie (