Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

09 januari 2006

Laren (G) - Drankrijder

Een 49-jarige automobilist uit Lochem bleek bij een alcoholcontrole op zondag (08-01) rond 19.55 uur op de Oude Lochemseweg te hebben gedronken. De man blies 0,5 promille. De man kreeg een boete en een rijverbod.

Zuthen - Inbraak woning

Tussen zaterdag- en zondagavond (07/08-01) werd er ingebroken in een woning aan Het Zwanevlot. De dader wist de voordeur via de brievenbus te openen (het zgn hengelen). Ontvreemd werden onder meer een DVD-speler en telefoon. Eventuele getuigen van deze inbraak kunnen zich melden via 0900 8844.

Twello - Dader diefstal verkeersbord

De politie heeft op zondagavond (08-01) een tiener uit Twello aangehouden voor het stelen van een verkeersbord op de Rijksstraatweg. Het bord werd vervolgens verstopt in de struiken op de Basseltlaan. Ivm mogelijke mededaders stelt de politie een onderzoek in. De tiener wordt doorverwezen naar het preventieproject LINK, waar een passende maatregel zal worden opgelegd.

Zutphen - Vernieling auto's

In de nacht van zaterdag op zondag (07/08-01) werden er vernielingen gepleegd aan minimaal drie auto's op de Weg naar Voorst. De autospiegels werden er afgetrapt waardoor er ook krassen in de lak aan de zijkant van de auto's ontstonden. In het kader van het onderzoek verzoekt de politie de overige benadeelden aangifte te doen. Dit kan via internet op www.politie.nl Eventuele getuigen kunnen zich melden via 0900 8844.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Politievoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52

---- --