Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

D720 maakt mobiel zakendoen nog eenvoudiger

Samsung introduceert multifunctionele mobiele telefoon met navigatiesysteem

Delft, 9 januari 2006 - Samsung Electronics introduceert een multifunctionele mobiele telefoon met een compleet navigatiesysteem. De Samsung D720 is geschikt voor het navigatiepakket TomTom Mobile 5. Dit technologisch hoogwaardige en draadloze GPS-systeem wordt via een geheugenkaart in het toestel geïntegreerd. De compacte slide-up telefoon beschikt daarnaast over een 1,3 megapixel-camera, een ingebouwde MP3-speler, Bluetooth en vele handige toepassingen om mobiel zakendoen nóg eenvoudiger te maken.

De Samsung D720 is een alleskunner op hoog niveau. De stijlvolle mobiele telefoon, met een afmeting van slechts 99x47x22 millimeter, combineert luxe en hoogwaardige kwaliteit met een strak en modern design. Het toestel is bovendien zeer makkelijk in het gebruik. De vele toepassingen maken het geschikt voor allerlei doeleinden, zowel zakelijk als privé.

Mobiel zakendoen gebeurt met de Samsung D720 snel en eenvoudig, dankzij vele zakelijke toepassingen. Zo kunnen MS Office-documenten en PDF-bestanden via de Document Viewer met het grootste gemak bekeken en gedownload worden. Instant Messaging zorgt voor een chat-functie voor onderweg. De ingebouwde File Manager brengt automatisch structuur aan in de mappen. Met de speciale Flight Mode kan de gebruiker zelfs van alle toepassingen gebruikmaken als de telefoon uitgeschakeld is. De Samsung D720 is verder uitgerust met Bluetooth, waarmee draadloos gegevens met andere apparaten uitgewisseld kunnen worden.

Met de geïntegreerde 1,3 megapixel-camera met 4x digitale zoom maakt de gebruiker in een handomdraai de meest heldere kleurenfoto's. De ingebouwde flitser garandeert ook 's nachts beelden van de scherpste kwaliteit. Met video recording en de ingebouwde microfoon kan de gebruiker bewegend beeld en geluid opnemen.

Ook voor de muziekliefhebber is de Samsung D720 zeer geschikt. De mobiele telefoon met 64 polyfone ringtones beschikt over een ingebouwde MP3-speler en Real One Player met dual speakers. Met de Music Maker maakt de gebruiker zijn eigen muziek, door geluiden en klanken te mixen. Vervolgens kan deze muziek ook als ringtone ingezet worden, waardoor de gebruiker een eigen, unieke sound creëert.

De Samsung D720 is direct verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs bedraagt ¤ 499,-.

Specificaties

Samsung D720

Band

GSM Tri-band (900/1800/1900 Mhz)

Afmetingen

99 x 47 x 22 mm

Gewicht

110 gram

Display


1,9 inch (4,83 cm) TFT-/LCD-display met 262.144 kleuren

Resolutie

176x220 pixels

Camera


1,3 megapixel

Digitale camcorder

Video Recording & Messaging (MPEG4/H.263)

Extern geheugen

MMC-microtechnologie

Muziekspeler

MP3, RealOne, AAC, AAC+, Music Maker

Toepassingen

Mobile Printing / PictBridge / Bluetooth / Mounut (Al Avatar)

Document Viewer / Instant Messaging / File Manager / Flight Mode

Batterijtijd

Spreektijd tot 6,5 uur, stand by-tijd tot 300 uur

Speakers

Dual Stereo Speakers / 3D Sound

Connectivity

Bluetooth (v1.1), USB 1,0, SyncML DS

Geluid

64 polyfone ringtones

GPRS

Klasse 10

Samsung Electronics

Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en behaalde in 2004 een totale omzet van US$ 55,2 miljard en een nettowinst van US$ 10,3 miljard. Bij de onderneming zijn 113.000 medewerkers actief op 90 locaties in 48 landen. Samsung bestaat uit vijf business units: Digital Appliance Business, Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business en Telecommunication Network Business. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van kleurenbeeldschermen, kleurentelevisies, geheugenchips en TFT-LCD displays en is een van de snelst groeiende merken ter wereld. In de Benelux brengt Samsung Electronics telecommunicatieproducten, PC-randapparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Bij Samsung Electronics werken 140 personen, van wie 95 op de vestiging in Delft en 45 in het Belgische Wommelgem. Meer informatie over Samsung is te vinden op www.samsung.nl.

Samsung Fun Club

Word gratis lid van de Samsung Fun Club en profiteer direct van extra diensten en aanbiedingen voor jouw eigen Samsung mobiele telefoon. Op www.samsungfunclub.nl krijg je toegang tot de meest recente informatie, games en muziek. Download de leukste screensavers, luister naar de nieuwste ringtones en zoek de hipste accessoires uit. Ook kun je online games spelen en foto's uitwisselen op www.samsungfunclub.nl. Voor toegang tot de Samsung Fun Club vanaf je mobiele telefoon druk je de i-button in.