Lexence

http://www.lexence.nl/

Lexence versterkt gelederen met nieuwe partners

Lexence N.V. advocaten en notarissen benoemt drie nieuwe partners. Erwin van der Wiel is toegetreden tot het kantoor, en daarnaast heeft Lexence per 1 januari uit eigen gelederen Jeroen Goosens en Vincent van Oijen benoemd tot partner.

Met de toetreding van deze drie nieuwe partners versterkt Lexence haar verschillende bestaande secties.

Erwin van der Wiel startte eind 2005 bij Lexence (voorheen een van de mede oprichters van Kupperman van der Wiel, lid van het bestuur van LG International, Trenité van Doorne en Foley Hoag LLP (Boston USA)) . Van der Wiel heeft uitgebreide ervaring in (internationaal) procesrecht en arbitrage op het gebied van out sourcing (facility management), vastgoed, publiek - private samenwerking, bouwaanbesteding en aanneming van werk. Voorts heeft van der Wiel zitting in verschillende bestuurs - en adviesorganen en treedt hij op als arbiter en mediator.

Jeroen Goosens startte zijn carrière in 1999 bij Lexence en maakt deel uit van de sectie ondernemingsrecht. Goosens heeft vergaande ervaring in private equity en venture capital transacties. Daarbij treedt hij veelvuldig op voor participatiemaatschappijen (Nederlandse en buitenlandse). Daarnaast treedt hij regelmatig op voor partijen die risicodragend kapitaal zoeken en voor managementteams in MBO's. In aanvulling op private equity is Goosens gespecialiseerd in fusies en overnames en herstructureringen.

Vincent van Oijen startte in 2002 bij Lexence (voorheen Stibbe). Van Oijen maakt deel uit van de sectie Procesrecht en de sectie Vastgoed. Hij is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. In zijn praktijk neemt de aansprakelijkheid van professionele dienstverleners, zoals notarissen, advocaten, makelaars en architecten, een belangrijke plaats in. Op dit terrein treedt hij op voor verzekeraars en tussenpersonen. Daarnaast houdt hij zich bezig met algemene aansprakelijkheids- en verzekeringsvraagstukken in de vastgoedpraktijk.

Lexence N.V. advocaten en notarissen is gespecialiseerd in Ondernemingsrecht en Vastgoed.

Lexence verleent no-nonsense juridische dienstverlening op deze beide terreinen, zowel in preventieve zin (advies) als curatieve zin (procesrecht), aan het nationale en het internationale bedrijfsleven.

Lexence combineert juridische expertise met de voordelen van een compacte, professionele organisatie. Persoonlijke service zonder omhaal, helderheid in zowel werkwijze als honorering en betrokkenheid leiden tot optimale resultaten.


Noot voor de redactie (