Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Getuigen gezocht van mishandelingen

Hilversum, 09-01-2006 o Op zaterdag 7 en zondag 8 januari vonden in Hilversum twee mishandelingen plaats. De politie Gooi en Vechtstreek is voor beide zaken op zoek naar getuigen.

Op zaterdag 7 januari liep een 44-jarige man uit Hilversum omstreeks 02.00 uur op de Stationsstraat in Hilversum, waar hij twee mannen tegenkwam. Een van deze mannen had hij een week eerder ontmoet in een café in Hilversum.

Tussen de mannen ontstond een woordenwisseling die uitliep op een mishandeling van de Hilversummer. De Hilversummer werd door beide mannen geslagen en geschopt. De man had letsel aan zijn hoofd en ribben en heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

Signalement van de dader
een blanke man tussen de 23 en 25 jaar oud en ongeveer 1.90 meter lang. De man had een fors postuur en kort blond haar. Hij droeg een bruine, half lederen jas, een wit T-shirt, een licht blauwe spijkerbroek en zwarte cowboy laarzen.
De andere dader was een blanke man tussen de 28 en 30 jaar oud en ongeveer 1.70 meter lang. De man had een mager postuur, een snor en bruin, half lang haar tot in de nek. Hij droeg een licht bruin stoffen jack, een zwarte spijkerbroek en witte sportschoenen.

Tweede mishandeling
Op zondag 8 januari werd een 33-jarige man uit Hilversum in de Spoorstraat geschopt en geslagen door een hem onbekende man. Deze mishandeling vond plaats tussen 02.30 uur en 03.00 uur. Als gevolg van de mishandeling liep de man letsel op aan zijn rechterhand en zijn rechterenkel. De aanleiding voor de mishandeling is niet bekend.

Signalement dader
Een blanke man van rond de 35 jaar en ongeveer 1.85 - 1.90 meter lang. De man had een tenger postuur en donker bruin, lang haar. Hij droeg een donkere spijkerbroek.

Getuigen

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van (een van) deze voorvallen. Zij kunnen contact opnemen via het telefoonnummer 0900 88 44.