Ingezonden persbericht


vrijdag 23 december 2005

----------
Aankondiging

Topman van het jaar 2005: de verkiezing

De enige echte verkiezing van de Topman van het Jaar, al sinds jaar en dag georganiseerd door FEM Business in samenwerking met Managers Netwerk Nederland (MNN), loopt nog enkele dagen door. Lezers van FEM Business en leden van MNN kunnen tot en met oudjaar hun stem uitbrengen op www.topmanvanhetjaar.nl. Op dit moment loopt Peter Elverding (DSM) uit op vier mede-genomineerden...

De definitieve winnaar wordt op 9 januari bekendgemaakt. Dat gebeurt tijdens het jaarlijkse Nationale Management Diner in Huis ter Duin, Noordwijk, in aanwezigheid van de winnaar van vorig jaar Gerard Kleisterlee (Philips) en diverse andere coryfeeën uit het bedrijfsleven.

Wilt u aanwezig zijn bij de uitreiking en/of op andere wijze aandacht besteden aan de verkiezing laat dit dan tijdig weten aan FEM Business, Mike Ackermans of MNN, Marie-Thérèse Schlatmann (0162 52 31 31).

Kijk ook op www.femblog.nl
meer informatie: Mike Ackermans 06 51 81 38 81

Meer informatie: 020 - 515 98 52 / 06-51813881

De business weekly FEM Business ordent wekelijks de relevant zakelijke, economische en financiële informatie. Naast het feitelijke nieuws ook oorzaken en gevolgen, achtergronden, heldere analyses en scherpe commentaren. De redactie schrijft over bedrijven, markten, sectoren en de mensen die erover beslissen. Deskundig en onafhankelijk. Naast het weekblad is er een goed bezochte website waarop de vaste abonnees toegang hebben tot het elektronische archief van FEM Business. Tevens verschijnt dagelijks FEM Business Update, de gratis dagelijkse E-nieuwsservice van FEM Business.