Ingezonden persbericht

MobileTrack Object GPS Tracker nu ook voor het MKB

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 20060109 -- MobileTrack levert met MobileTrack Object een commercieel zeer aantrekkelijk GPS track & trace pakket. Met dit GPS pakket kunt u geheel in eigen beheer objecten en personen lokaliseren met de welbekende GSM en GPRS technologie. Door gebruik te maken van een PDA met GSM functionaliteiten is het mogelijk een complete locatiebepaling van objecten en personen te verrichten.


MobileTrack Object wordt geleverd met een kleine GPS Tracker en software die de koppeling regelt tussen de GPS Tracker en de PDA Routeplanner software van de bekende Routeplanner software fabrikanten.

GPS technologie raakt steeds meer ingeburgerd en toepassingen als anti diefstal van objecten, persoonsbeveiliging en specifieke zorgdiensten voor bijvoorbeeld senioren zult u steeds vaker zien in de markt.

MobileTrack is een flexibele en ervaren dienstverlener met als focus om het product, de oplossing en/of dienstverlening optimaal aan te laten sluiten op uw bedrijfsvoering en wensen.

Meer informatie over MobileTrack is te vinden op www.mobiletrack.nl

Contact

MobileTrack
T. Band
Telefoon: 06-54654380
E-mail: t.band@mobiletrack.nl.

Over MobileTrack
MobileTrack is een belangrijke speler in de GPS dienstverlening en draadloze telecommunicatie. Zij levert diensten op het gebied van track & tracing, beveiliging, (senioren) zorg en overige GPS gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer verhuursector en seniorenzorg. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl




MobileTrack