Ingezonden persbericht


in het nieuwste nummer van

Liberaal Reveil

&schrijft Heleen Dupuis dat de VVD soms bevangen is door een angst voor haar eigen liberale uitgangspunten, bijvoorbeeld in het geval van een vrijwillig gekozen levenseinde. Het (..) is de hoogste tijd om als VVD de koers inzake het vrijwillig levenseinde te verleggen. Het is consistent met het liberalisme om individuen in deze zaken hun eigen ruimte te laten .

&pleit Fadime Örgü voor afschaffing van het omroepbestel en houdt een pleidooi voor programmafinanciering. Nederland 1, 2 en 3 kunnen uit de lucht, evenals de publieke radiozenders. Volstaan kan worden met publieke financiering van bepaalde nuttige publieke programma s die kunnen worden uitgezonden door commerciële kanalen en media .

Verder besteedt Liberaal Reveil onder andere aandacht aan de filosofische nalatenschap van Bernard Mandeville, aan ontwikkelingssamenwerking en aan de theoloog-politicus B.D. Eerdmans (1868-1948).

Journalisten kunnen, onder vermelding van het medium waarvoor zij actief zijn, een gratis nummer opvragen door hun (adres)gegevens te e-mailen naar info@teldersstichting.nl

Wilt u regelmatig en vrijblijvend geïnformeerd worden over de activiteiten van de Teldersstichting, dan kunt u zich gratis aanmelden voor onze nieuwsdienst. Klik op het Teldersstichting-logo onderaan dit bericht of ga naar naar www.teldersstichting.nl en klik rechts op de pagina op Meld je aan als abonnee op de nieuwsdienst.

Liberaal Reveil is een uitgave van de