Gemeente Tilburg

Datum
2 januari 2006

Herbestraten hoofdrijbaan Marie Koenenlaan

Start werkzaamheden maandag 9 januari 2006

Op maandag 9 januari 2006 wordt in opdracht van de gemeente Tilburg gestart met herbestratingswerkzaamheden in de Marie Koenenlaan. Het gaat om het gedeelte van de hoofdrijbaan tussen de Zwartvenseweg en de Auteurslaan.

Inhoud werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden worden de rijbaan en de parkeerhavens herbestraat. Op sommige plaatsen worden ook de trottoirs herbestraat en er wordt nieuwe verlichting langs de Marie Koenenlaan geplaatst.

Planning van de werkzaamheden

De werkzaamheden starten aan de zijde van de Zwartvenseweg. Telkens wordt een gedeelte van de Marie Koenenlaan tussen twee zijstraten afgesloten. Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden tot eind maart 2006.

Verkeersmaatregelen

De woningen in het afgesloten gedeelte zijn een aantal dagen niet bereikbaar voor autoŽs. Wij proberen de overlast voor de bewoners tot een minimum te beperken. U ontvangt tijdig bericht wanneer u niet bij uw woning kunt parkeren. Wij verzoeken u vriendelijk géén autoÂŽs te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Marcel Heijmans, toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 17. U kunt ook contact opnemen met de heer Kleijssen van straatmakersbedrijf Broeren via telefoonnummer 06 53183153.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --