Ingezonden persbericht

Site Crazy Poker in het Nederlands

NEDERLAND, 20060109 -- Online poker room Crazy Poker heeft sinds 6 januari 2006 een geheel Nederlandstalige site. Hiermee is het voor de Nederlandse spelers mogelijk om alle informatie over het edele pokerspel en Crazy Poker in de eigen taal te lezen en gebruiken.


Nederlandse spelers kunnen de Nederlandstalige site vinden door te surfen naar CrazyPoker.com en daar te klikken op de Nederlandse vlag rechtsboven.
Online poker room Crazy Poker heeft in het afgelopen jaar een grote groei doorgemaakt in Nederland en daarom was het logisch om de site ook in die taal beschikbaar te maken, stelt Crazy Poker manager Trevor Penn. "Nederlandse spelers maken een steeds belangrijker en groter deel uit van onze poker room. En daarom willen we hen alle informatie op de site in de eigen taal bieden."

De site van Crazy Poker biedt een schat aan infomatie over de verschillende varianten van poker, tactiek, veelgestelde vragen, strategie, en natuurlijk alles over Crazy Poker.

"Crazy Poker staat bekend om zijn royale bonussen", zegt Penn. "Wij zijn een van de weinige online poker rooms waar spelers $10 krijgen als ze de software downloaden, er is geen storting nodig! En daarnaast bieden we een bonus van maar liefst 40 procent tot $40 op de eerste storting. De klap op de vuurpijl is de maandelijkse Terugbetaling van 33 procent. Iedere maand geven wij je doodleuk een derde van het door jouw gegenereerde inkomen van de poker room in de vorm van zogenoemde rakes weer terug. Als dat niet krankzinnig is, weet ik het niet meer.''

Online poker rooms verdienen hun geld door middel van deze rakes, een klein gedeelte van iedere gespeelde pot. De hoogte van de rake kan variëren van een paar cent tot $2. Op die manier dragen alle spelers bij aan het inkomen, 'de rake', van de poker room.
De terugbetaling is een percentage van de rake dat spelers weer terugkrijgen in de vorm van een bonus. Hoe meer rondes je bij Crazy Poker speelt, hoe hoger de bonus dus wordt.

Crazy Poker biedt alle populaire varianten van het pokerspel, zoals Texas Hold'em, Omaha hi/lo, Seven Card Stud en Five Card Stud. De online poker room is onderdeel van online casinogroep Vegas Partner Lounge, een van de marktleiders op dit gebied.

Klik op de onderstaande link om de Nederlandstalige site van Crazy Poker te bekijken:
www.crazypoker.com/languages/dutch/index.asp



Crazy Poker